Betaal methodes

Bij wever en co wonen heeft u de mogelijkheid uit één van de 4 onderstaande betaalmethodes:

– iDeal (wordt aan gewerkt)
– Overboeking (aanbetaling)
– Levering onder rembours
– Betalen bij afhalen magazijn (deze optie kan indien men kiest voor ‘Afhalen bij de magazijn’)

iDeal (wordt aan gewerkt)

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kunt u gebruikmaken van iDeal.

De voordelen van iDeal op een rij:

Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank. iDeal is bij weverencowonenl volledig gratis.

Overboeking (aanbetaling)

Overboeken betekent dat u, na het invoeren van u bestelling, het totaalbedrag of een aanbetaling eerst zelf overmaakt op rekening van weverencowonen. Indien je kiest voor een aanbetaling, gaan wij uit van mininmaal 10% aanbetaling van het totale aankoop bedrag. Hierover zullen wij telefonisch contact met je opnemen. Overboeken is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van u eigen bank.

Waarmee moet u rekening houden bij betalen via een overboeking:

Vermeld bij het overmaken altijd het bestelnummer uit de bestelbevestiging. Houdt rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Rabobank rekeningnummer van Wever en Co is NL 17 RABO 0153940980 . Zodra uw betaling is bijgeschreven op rekening van weverencowonen ontvangt u uw definitieve bestelbevestiging.

Levering onder rembours (betalen aan de deur)
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. Levering onder rembours is veilig en snel.

Waarmee moet u rekening houden bij levering onder rembours:

U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele verzend- en rembourskosten contant (gepast) en rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. U dient dus het totaalbedrag op u bestelbevestiging contant te voldoen. De rembourskosten bedragen €18,-. Levering onder rembours is mogelijk tot €500,- per zending.

Betalen bij afhalen Wever en Co wonen magazijn

Indien u ervoor kiest om het bestelde artikel bij het magazijn af te halen, dan kunt u de betaling ook voldoen bij de Magazijn.