Chill-Line | DS Meubel
Video afspelen

Eigentijds relaxen
Chill-line
made in hollandAlles voor een leuk huis

CHILL-LINE ®

 

Chill-line is een exclusief merk in lederen en stoffen relaxfauteuils en chill chairs met nonchalante uitstraling en optimaal lounge comfort.

De productie van deze stoere lederen lounge relax chairs vindt plaats op Nederlandse bodem en de levertijden zijn snel namelijk 6 a 8 weken.

Bij alle modellen kunt u zelf de afwerking qua naden en/of biezen kiezen zoals een open stoere vouwnaad lang of kort, dichte kapnaad of plat stiksel, ook zijn er diverse poten mogelijk zoals een vierkante industriele stalen voet, spinvoet, ronde draaivoet of vierkante en ronde eiken voet.

CHILL-LINE ® OUT DOOR

Super comfortabele en stoere relaxfauteuil is er nu ook voor buiten! De Indi van Chill-line. Dankzij de grof gewoven polyester stof met de goede kleur echtheid , hij is waterdicht en past ideaal in bijna iedere tuin. De fauteuil wordt standaard met een extra afdek hoes geleverd.

De Fauteuil kan buiten staan maar er wordt aangeraden om hem na gebruik af te dekken met de bijgeleverde hoes. In de herfst/winter wordt aangeraden om hem naar binnen te halen of onder overkapping te zetten. De Indi is manueel verstelbaar. Zitdiepte: 55 cm Zithoogte: 45 cm Zitbreedte: 80 cm Rughoogte: 80 cm

stalen Indi outdoor chill line.jpg
indi outdoor 1293x646.jpg