top of page

Verzenden en retouren

Verzenden

Leveringen binnen Nederland worden bij je afgeleverd met de Pakketdienst. . Alle bestellingen vanuit Nederland heb je, indien op voorraad, binnen 5 werkdagen na de betaling in huis. Dit kan alleen naar een adres waar het persoonlijk kan worden ontvangen, want er moet voor getekend worden. Je kunt bijvoorbeeld ook je werkadres opgeven voor bezorging.

Retouren

Vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen, heb je de artikelen 7 werkdagen op zicht. Als je over een artikel niet tevreden bent, dan kan je het binnen deze 7 dagen retourneren. Let op! De datum van de poststempel geldt.

Na 7 dagen op zicht vervalt de zichttermijn en wordt de koopovereenkomst definitief dat maakt retourneren niet meer mogelijk.

Wever & Co Wonen voorwaarden voor retouren:

De zending dient binnen de datum van aflevering en 7e zichtdag gepost te zijn, de datum van de poststempel geldt.

De terugzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, op eigen kosten.

Men dient de retourzending aan weverencowonen via info@weverencowonen.nl ten allen tijden te informeren en reden van retour aan te geven met: ordernummer, artikel en bedrag (zie afleverbon).

Artikel(en) behoren in de originele verpakking teruggezonden te worden.

De verpakkingsdoos en hoes zijn allen aanwezig en mogen niet beschadigd zijn.

Artikel(en) zijn ongebruikt en onbeschadigd.

De afleverbon dient toegevoegd te zijn bij de retourzending.

Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per ommegaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.

Indien uw zending beschadigd bij je is afgeleverd, meldt dit dan zo snel mogelijk binnen 24 uur aan de klantenservice via info@weverencowonen.nl, graag voorzien van foto.

Ook hier geldt dat de tijd en datum van je e-mail geldt voor acceptatie. Van iedere retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jouw als zender.

Retouren kunnen verzonden worden naar:

weverencowonen

dr.Larijweg 161

7961NV Ruinerwold

bottom of page