top of page

Maak je eigen tafel 

van der drift meubelen

Ben je op zoek naar een tafel die aan al je wensen voldoet? Stel jouw eigen droomtafel samen in zeven eenvoudige stappen met de tafelconfigurator. Kies je gewenste bladvorm, zoals ovaal, recht of rond. Maak een keuze voor je onderstel en bepaal de gewenste kleur van je tafel. De kleur en de afwerking geven jouw droomtafel een unieke uitstraling. Kies de maat van je blad, de randafwerking en de toepassing van natuurlijke details van het materiaal.

Rechte of ronde hoeken, afgeronde zijkanten of een natuurlijke randafwerking? Jouw houten tafel realiseren we zoals jij dat wilt. Je hebt direct inzicht in de prijs van jouw tafel.

Wil je graag advies? Kom dan langs in Ruinerwold bij Wever en Co wonen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, zodat je volop plezier hebt van je droomtafel.

248230615_2204513353022315_5787649564642496958_n.jpg
Wever en Co wonen ( the movie )

Wever en Co wonen ( the movie )

Video afspelen

Alles voor een leuk huis

start de video voor  wat ideetjes
 

Met eiken maak je een super tafel !

Een eiken tafel is echt een aanwinst voor je interieur. Een houten tafel zorgt voor warmte en sfeer in je woning passend binnen jouw woonstijl. Alle tafels van Van der Drift Meubelen maken we op maat in de gewenste vorm, van grote tot kleine eiken tafels en van ovaal tot rond of vierkant. Met de tafelconfigurator kies je altijd voor jouw droomtafel, passend bij jouw wensen en je interieur. De mogelijkheden met eikenhout zijn eindeloos. We inspireren en verrassen je graag. Onze tafels zijn duurzaam, gemaakt van hoogwaardig eikenhout en hebben een lange levensduur inclusief garantie.

 een impressie
 

configurator-slide-4.jpg

LUUK  recht blad 

  • Facebook
  • Instagram

Vinz 2.0 onderstel

configurator-slide-18_edited.jpg

JOEP ovaal blad

  • Facebook
  • Instagram

Matrix onderstel

configurator-slide-17.jpg

JOOST rond blad

  • Facebook
  • Instagram

Misty inderstel

tafel creator

tafel creator

Video afspelen

Bekijk video om wat mogelijkheden te  zien.

Er is nog veeeel meer !!

 Eiken ambacht uit nederland

bottom of page